Ι. Βαρδακαστάνης από Βόλο: Η προοδευτική πολιτική συνοχής και η δίκαιη κοινή αγροτική πολιτική απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Χθες, 14 Φεβρουαρίου, ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. επισκέφθηκε το Βόλο. Είχε συνάντηση με τις Οργανώσεις των Ατόμων με Αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, Μαγνησίας. Επίσης συναντήθηκε με τα μέλη της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής και τους υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος στη Μαγνησία. Ο Ι. Βαρδακαστάνης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στη χρησιμότητα των ευρωεκλογών του Μαΐου και στην αδήριτη ανάγκη η Ε.Ε. να επιστρέψει στις ρίζες της και στις αξίες της. Ιδιαίτερα επεσήμανε το σημαντικό ρόλο της πολιτικής συνοχής και της κοινής αγροτικής πολιτικής και υπογράμμισε ότι απαιτείται μια ουσιαστική στροφή σε αυτές τις πολιτικές σημειώνοντας ότι η προοδευτική πολιτική συνοχής και η δίκαιη κοινή αγροτική πολιτική είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, συναντήθηκε στο Βόλο με τον υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Παπαδούλη που στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής με τον οποίο συζήτησε την πρωτοβουλία του υπ. Δημάρχου να γίνει ο Βόλος μια προσβάσιμη πόλη.

Νωρίτερα απηύθυνε χαιρετισμό με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ στο συνέδριο «Βιώσιμη αστική κινητικότητα στις ελληνικές πόλεις», το οποίο πραγματοποιείται στη Λάρισα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο: