Ι. Βαρδακαστάνης από Κέρκυρα: Η κοινωνική Ευρώπη αναγκαία προϋπόθεση για το προοδευτικό μέλλον της ΕΕ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ι. Βαρδακαστάνης επισκέφτηκε την Κέρκυρα χθες Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, όπου και είχε συνάντηση με τους φορείς του αναπηρικού κινήματος του νησιού, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με το Κίνημα Αλλαγής Α. Αλεξάκη καθώς επίσης και άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής του νησιού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παραχώρησε συνεντεύξεις στο Start tv και στο Corfu TV News.

Ο I. Βαρδακαστάνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα η Ε.Ε. να επιστρέψει στις αξίες της, να αναζητήσει τη διαμόρφωση νέων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ευρωπαίους πολίτες και να αναδείξει την κοινωνική διάστασή της, με ουσιαστικό, αποτελεσματικό και προοδευτικό τρόπο και στη σηνέχεια δήλωσε:

Η κοινωνική Ευρώπη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το προοδευτικό μέλλον της.

Επίσης, τόνισε ότι η ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής είναι αναγκαία προϋπόθεση για την επιστροφή της χώρας στην πολιτική κανονικότητα.

Παράλληλα, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ. και EDF, ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης μίλησε στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία Κέρκυρας που γιόρτασε τα 25 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στα άτομα με αναπηρία στην Κέρκυρα.