Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Στο Συνέδριο «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις» ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στο συνέδριο «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στις Ελληνικές Πόλεις» θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει ως επίσημος προσκεκλημένος ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

Ο Δήμος Λαρισαίων είναι ο πρώτος Δήμος στη χώρα που υλοποιεί Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την ανάγκη για έναν ολικό περιβαλλοντικό, χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει και τη διάσταση της αστικής κινητικότητας. Σημειώνεται ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας υλοποιούνται και εφαρμόζονται εδώ και μια δεκαετία περίπου.

Εκτός του κ. Βαρδακαστάνη, στο Συνέδριο έχουν κληθεί να συμμετέχουν απευθύνοντας χαιρετισμό ή ομιλία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης κλπ.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.