Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Στην Πάτρα στις 16 και 17/2 ο Ι. Βαρδακαστάνης-Συνδιοργάνωση Συνεδρίου από ΕΣΑμεΑ και Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν συνέδριο με τίτλο «Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Κοινωνική Ένταξη και Συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία στην Κοινωνία- Η Διεθνής Σύμβαση του Ο.Η.Ε. για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία & ο ρόλος της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου τις εργασίες θα ανοίξουν με τους χαιρετισμούς τους ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης και  ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Τη θέση του συντονιστή θα έχει ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος - βοηθός περιφερειάρχη για θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και γ΄ αντιπρόεδρος ΕΣΑμεΑ Αντώνιος Χαροκόπος.

Το Συνέδριο θα έχει δύο άξονες: ο πρώτος θα έχει τίτλο «Άτομα με Αναπηρία, χρόνιες παθήσεις & οι οικογένειές τους - Η Διεθνής Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ & ο ρόλος της Περιφερειακής & Τοπικής Αυτοδιοίκησης" και ο δεύτερος «Διαμορφώνοντας συνθήκες ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις & των οικογενειών τους στις τοπικές κοινωνίες. Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, η συμβολή του ΕΣΠΑ & η συνεισφορά των φορέων του αναπηρικού κινήματος & φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών».

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.