Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ι. Βαρδακαστάνης από Ιωάννινα

Ι. Βαρδακαστάνης από Ιωάννινα: Η ισορροπία μεταξύ της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και της περιβαλλοντικής προστασίας από κοινού με την εμβάθυνση της δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή της Ε.Ε.

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) επισκέφθηκε τα Ιωάννινα χθες 18 Απριλίου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του παραρτήματος της Ε.Σ.Α.μεΑ. όπου συστεγάζεται η ΠΟΜΑμεΑ Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων και το Σωματείο ΑμεΑ περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων και συναντήθηκε με τις Διοικήσεις τους. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τη διοικούσα επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης ΒΔ Ελλάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, καθώς και με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠμεΑ Ιωαννίνων.

Στο επιμελητήριο Ιωαννίνων, ο Ι. Βαρδακαστάνης, ως μέλος του κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής που αποτελούνταν επίσης από τις υποψήφιες ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Μένη Μαλλιώρη με επικεφαλής τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, στηριζόμενο από το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Δημητρίου.  Στη συνέχεια το κλιμάκιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων.

Τέλος, ο κ. Βαρδακαστάνης απεύθυνε χαιρετισμό στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη. Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Στέργιος Κωνσταντίνου και Μένη Μαλλιώρη.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Ι. Βαρδακαστάνης: 

Η αλλαγή μοντέλου για την πορεία της Ε.Ε. την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα αποτελεί ουσιώδη πολιτική αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων στην ευρωπαϊκή ενοποίηση και των κοινωνικών ανισοτήτων που δημιούργησε η σκληρή επιβολή και εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Η ισορροπία μεταξύ της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής και της περιβαλλοντικής προστασίας από κοινού με την εμβάθυνση της δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή της Ε.Ε.


Περισσότερες εικόνες
Συνημμένα αρχεία
arrow_back Προηγούμενο άρθρο Συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο arrow_forward Συναντήσεις στη Ναύπακτο
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.