Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF, βρέθηκε στις 19 Απριλίου τη Θεσσαλονίκη όπου συνοδευόμενος από το μέλος της Ε.Γ. της ΕΣΑμεΑ, Φωτεινή Ζαφειροπούλου πραγματοποίησε τις παρακάτω επισκέψεις : 

Πήγε σε τρία κέντρα και δήλωσε : 

Τρία σπουδαία Κέντρα έχουν οργανωθεί και λειτουργούν υποδειγματικά από πραγματικούς αγωνιστές της ζωής, γονείς παιδιών με νοητική αναπηρία, με σύνδρομο Down, με αυτισμό και με εγκεφαλική παράλυση. Για μένα, πιστεύω και για τον κάθε πολίτη, η επίσκεψη σε αυτά τα κέντρα σε όλη τη χώρα αποτελούν πραγματικό προσκύνημα. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την προσφορά τους το Γιώργο Λιακόπουλο και τους συνεργάτες του στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Σωτήρ», την Ελένη Στυλιανού και τους συνεργάτες της στην Εταιρια Σπαστικών Β. Ελλάδος και την Ελένη Μιαούλη και τους συνεργάτες της στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής.

Στη συνέχεια μετέβη στο ιστορικό Εργατικό Κέντρο όπου έκανε την παρακάτω δήλωση :

Είχα συνάντηση με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και τους συνεργάτες του. Η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη τώρα περισσότερο παρά ποτέ ένα δυνατό και ρωμαλέο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων. Στηρίζουμε τη ΓΣΕΕ και καταδικάζουμε τις απαράδεκτες πρακτικές που ζήσαμε στην Καλαμάτα και στη Ρόδο.

Τέλος επισκέφθηκε το παράρτημα Μακεδονίας- Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑΣΠΑ) στη Θεσσαλονίκη και είπε : 

Συναντήθηκα με τον πρόεδρο, Γιώργο Αυγουστίδη και τους συνεργάτες του. Αυτός ο πολύ σημαντικός φορέας του αναπηρικού κινήματος στη Β. Ελλάδα έχει πρωτοστατήσει όχι μόνο στους αγώνες για την κινητική αναπηρία αλλά και για το σύνολο του αναπηρικού κινήματος της χώρας.


Περισσότερες εικόνες
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.