Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δήλωση Ι. Βαρδακαστάνη σχετικά με την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Αλλαγής

Συναντήθηκα χτες με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και αποδέχτηκα την πρόταση της να είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Η συμμετοχή μου στις Ευρωεκλογές είναι ταυτόχρονα πρόσκληση για την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Παράταξης αλλά και πρόκληση να εκπροσωπήσω τους αδύναμους πολίτες αυτής της χώρας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο νέο Ευρωκοινοβούλιο και να αγωνιστώ για την κοινωνική Ευρώπη που επιδιώκουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση των δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της ισότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνοχής.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τις εκλογές της 26ης Μαΐου νίκη για την παράταξη μας, πρόοδο για την Ευρώπη και τη χώρα μας. I had a meeting yesterday with the President for Movement of Change, Fofi Gennimata and I accepted her proposal to be a candidate for the European Parliament elections in May. My participation in the European Parliament elections is both an invitation to strengthen our Movement for Change but also a challenge to represent the weak citizens of this country and of the European Union in the new European Parliament and to fight for the social Europe that we are seeking for the European Union of rights, the rule of law, equality, sustainable development and cohesion.

Let us all make the 26th of May elections a victory for the Movement for Change, progress for Europe and our country.

Περισσότερες εικόνες
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.