Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
H AlterWeekend 2019 της ΔΕΘ - ΗELEXPO A.E. υπό την αιγίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.

Στις 10 με 12 Μαΐου 2019 η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ διοργανώνει ένα πολυγεγονός για άτομα με αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο AlterWeekend 2019, υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ. Πρόκειται για ένα πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων, οι οποίες, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «θα προσδώσουν στο συγκεκριμένο τριήμερο τον χαρακτήρα μιας ανοικτής γιορτής για τα άτομα με αναπηρία». Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν:

  • Προβολή καινοτομιών για άτομα με αναπηρία, με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα.
  • Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από εταιρίες και αρμόδιους φορείς.
  • Αθλητικές Εκδηλώσεις
  • Εκδηλώσεις συνάντησης θεσμών με ενδιαφερόμενους πολίτες
  • Πολιτιστικές εκδηλώσεις από ομάδες καλλιτεχνών.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και με ένα εμπορικό μέρος, όπου εταιρίες, φορείς και Σύλλογοι θα παρουσιάζουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και δράσεις για τη διευκόλυνση της ζωής των Α.μεΑ.

Η ΔΕΘ-HELEXPO προσκαλεί τους φορείς των ατόμων με αναπηρία να συμμετάσχουν στο AlterWeekend 2019, προσφέροντας δωρεάν 9 ή 12 τ.μ. εκθεσιακού χώρου (ίχνος επί εδάφους) και με χρέωση της δομής του stand, του εξοπλισμού του και του δικαιώματος εγγραφής. Το συνολικό κόστος (πλέον ΦΠΑ) διαμορφώνεται σε 244 € για stand 9 τ.μ. ή 292 € για stand 12 τ.μ. Η δομή και ο εξοπλισμός του stand συμπεριλαμβάνουν: Διαχωριστικά πανό, μετόπη με την επωνυμία του εκθέτη (Συλλόγου) και τον αριθμό του stand σε κάθε όψη, μοκέτα, 1 πρίζα, 1 γραφείο, 3 καρέκλες, 1 τραπεζάκι, 10 προβολείς, κατανάλωση ρεύματος και καθαριότητα.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.