Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Συνάντηση Βαρδακαστάνη Σταϊκούρα με συζήτηση εφ΄όλης της ύλης

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απ. Βεσυρόπουλο είχε σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ. Η αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ, της οποίας ηγείτο ο πρόεδρός της Ιωάννης Βαρδακαστάνης, αποτελείτο από τον γ. γραμματέα Βασίλη Κούτσιανο, τον αν. γ. γραμματέα Γιάννη Μοσχολιό και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Χριστίνα Σαμαρά.

Η συζήτηση ήταν παραγωγή, η αντιπροσωπεία της ΕΣΑμεΑ εξέθεσε όλα τα ζητήματα καταθέτοντάς της και εγγράφως, στον υπουργό, τον υφυπουργό και τους γενικούς γραμματείς που ήταν στη συνάντηση. Το έγγραφο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

https://www.esamea.gr/our-actions/ypoik/5424-katathesi-aitimaton-kai-protaseon-tis-e-s-a-mea-poy-aforoyn-sta-atoma-me-anapiria-xronies-pathiseis-kai-stis-oikogeneies-toys-enopsei-tis-synantisis-me-ton-ypoyrgo-tin-pempti-11-11-2021

Ο υπουργός τόνισε στην αντιπροσωπεία ότι αναφορικά με τα φορολογικά ζητήματα και τα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας θα υπάρξει συνάντηση την Τρίτη 16 Νοεμβρίου με τον υφυπουργό για περαιτέρω αξιολόγηση. Τα επιδόματα, οι συντάξεις και το κοινωνικό μέρισμα μπαίνουν σε διαδικασία αξιολόγησης από το υπουργείο. Παράλληλα συμφωνήθηκε με τον υπουργό ότι θα συνεχιστούν οι επαφές και οι συναντήσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης με το πέρας της συνάντησης δήλωσε ότι «είχαμε την ευκαιρία να αναφερθούμε στην ηγεσία του υπουργείου για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους με ιδιαίτερη έμφαση στους πλέον αδύναμους του χώρου, που είναι τα άτομα που λαμβάνουν επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Η προσπάθεια και ο αγώνας μας θα είναι διαρκής προκειμένου να προστατευθεί η δυνατότητα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους να ζουν με αξιοπρέπεια».

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.