Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Σε ημερίδα για την Ψυχική Υγεία την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στην ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην Πάτρα, θα συμμετάσχει και θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης. Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.), το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.), τον Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία «ΣΟΨΥ» Πάτρας/ Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ψυχικά πασχόντων «Γέφυρες Ζωής», τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ν. Αχαΐας «ΦΑΡΟΣ», την Ψυχιατρική Κλινική Π.Γ.Ν.Π.- Μονάδες Ψυχικής Αποκατάστασης «ΨΥΧΑΡΓΩΣ», την «ΚΛΙΜΑΚΑ» - Μονάδες Ψυχικής Υγείας «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΣΕΜΕΛΗ», το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών - Παιδοψυχιατρικό Τμήμα - Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (ΚΟ.ΚΕ.ΨΥ.ΠΕ.), τον Σύλλογο Ατόμων με Ψυχική Αναπηρία Π.Ε. Αχαΐας «ΣΘΕΝΟΣ», το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό Αχαΐας «ΜΙΤΟΣ».

Όλες οι δράσεις της ημέρας υπό τον γενικό τίτλο «Ψυχική Υγεία και Τέχνη σε ένα κόσμο με ανισότητες» τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ.

Εκτός του κ. Βαρδακαστάνη θα χαιρετήσουν επίσης:

  • Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομος
  • Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, κος Μπονάνος Χαράλαμπος
  • Δήμαρχος Πατρέων, κος Πελετίδης Κωνσταντίνος
  • Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, κος Χαροκόπος Αντώνιος

Η ημερίδα και όλες οι δράσεις της ημέρας θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο «Αίγλη», Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα.

Το πρόγραμμα όλης της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

17:00-18:15: Ψυχοπαιδαγωγικές Δράσεις «Ζωγραφί-ΖΩΝΤΑΣ τα Συναισθήματα μας»

18:30-20:30: Ημερίδα - Ανοικτή Συζήτηση

Θεατρική Παράσταση: «Σ' ένα συνοριακό σταθμό» του Αντώνη Σαμαράκη από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών - Παράρτημα Πάτρας

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.