Ioannis Vardakastanis

- On the press
Δημοσίευμα στο patrasevents.gr

Δημοσίευμα στο site patrasevents.gr με αναφορά στον Ι. Βαρδακαστάνη σε άρθρο με τίτλο : Στο εκλογικό κέντρο του Απ. Κατσιφάρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Βαρδακαστάνης

Ολόκληρο το άρθρο :

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Τον κ. Βαρδακαστάνη υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές, με την επισήμανση ότι η αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς θα κριθεί η πορεία που θα ακολουθήσει η Ευρώπη το επόμενο διάστημα. «Η Ευρώπη είναι η οικογένεια μας, είναι το κοινό μας σπίτι και ο προσανατολισμός μας», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Τον κ. Βαρδακαστάνη συνόδευαν ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Θωμάς Γκορίλας.

Το link του άρθρου