Ioannis Vardakastanis

- ESAMEA
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Προτάσεις στο υπ. Μεταφορών με επιστολή επί νομοσχεδίου

Επιστολή με τις προτάσεις επί του σχεδίου νόμου που έχει κατατεθεί για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή με θέμα: «Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα – Μικροκινητικότητα - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό, την απλούστευση και την ψηφιοποίηση διαδικασιών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών», απέστειλε η ΕΣΑμεΑ στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ζητώντας να κληθεί εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ. κατά τη συζήτησή του.

Στις προτάσεις της επιστολής περιλαμβάνονται θέματα προσβασιμότητας, για παράδειγμα στις περιοχές αρμοδιότητας των Ο.Α.Σ.Α. και Ο.Σ.Ε.Θ., καθώς και ζητήματα που αφορούν στις άδειες οδήγησης και στους στα προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των εξεταστών καθώς και των υποψήφιων οδηγών όλων των κατηγοριών: η ΕΣΑμεΑ μεταξύ άλλων ζητά να περιλαμβάνουν ενότητα σχετική με τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, η οποία θα αναπτύσσεται από κοινού με το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΙΝ-ΕΣΑμεΑ).

Όλες οι προτάσεις αναλυτικά στην επιστολή.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.