Ι. Βαρδακαστάνης από τα Χανιά: Μόνο η κοινωνική Ευρώπη κατοχυρώνει το κράτος δικαίου και προστατεύει τα δικαιώματα όλων των πολιτών

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) πραγματοποίησε επίσκεψη εχθές 10 Απριλίου στα Χανιά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό και τον πρωτοσύγκελο Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, με το Δήμαρχο Χανίων Αναστάσιο Βάμβουκα, τον αναπληρωτή Διοικητή Γεώργιο Ζουρίδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων Βαρδή Γεωργακάκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ψυχιατρικού τομέα Μανώλη Αναγνωστόπουλο, την αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Κατερίνα Μανιμανάκη, τον γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Αντώνη Κρασουδάκη και άλλους εκπροσώπους καθώς και με τη Διευθύντρια Μαριάννα Κορωνιωτάκη και το Σύλλογο Εργαζομένων του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Χανίων του ΚΚΠ Περιφέρειας Κρήτης και την Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων. Παράλληλα παραχώρησε συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Εντωμεταξύ, η Ν.Ε. Χανίων του Κινήματος Αλλαγής οργάνωσε εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του βιβλίου «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση» με κύριο ομιλητή τον Ι. Βαρδακαστάνη.

Ο κ. Βαρδακαστάνης αφιέρωσε την εκδήλωση αυτή στη μνήμη του δημοκράτη και αγωνιστή της ζωής καταγόμενου από τα Χανιά, δημοσιογράφου Γιώργου Καστρινάκη.

Τέλος, ο Ι. Βαρδακαστάνης κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές να διασφαλίσουν μια προοδευτική πορεία της ΕΕ:

«Μόνο με μια κοινωνική Ευρώπη κατοχυρώνεται και εξελίσσεται το κράτος δικαίου και προστατεύονται τα δικαιώματα και η αξιοπρέπεια των ευπαθών ομάδων των πολιτών! Είναι αδήριτη ανάγκη το Κίνημα Αλλαγής, ο αυθεντικός και διαχρονικός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα, να βγει ενισχυμένο από αυτή την εκλογική διαδικασία για την προοδευτική Ελλάδα, για την προοδευτική Ευρώπη!»

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης :