Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Εβδομαδιαία ανασκόπηση 09.05.2022

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Εδώ και τρία χρόνια, κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, καθώς και από 25 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

06.06.2022
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ομιλία του προέδρου της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνη στη Βουλή
Ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής μίλησε σήμερα 6 Μαΐου ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννης Βαρδακαστάνης, κατά τη διαδικασία συζήτησης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Γιατρός για όλους, ισότιμη και ποιοτική πρόσβαση στις υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και άλλες διατάξεις».

Ανακοίνωση 06.05.2022
Ε.Σ.Α.μεΑ.: 8 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας
Η 8η Μαΐου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Παγκόσμια Οργάνωση Θαλασσαιμίας ως Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας (Μεσογειακής Αναιμίας), και αποτελεί για τους πάσχοντες από Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο μία ξεχωριστή μέρα εορτασμού και απολογισμού.

05.05.2022
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης 2022 - Πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα για την υλοποίηση της Ανεξάρτητης Διαβίωσης και του Προσωπικού Βοηθού
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) χαιρετίζει τη σημερινή ημέρα, την 5η Μάη Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης μαζί με όλους τους φορείς και τις οργανώσεις που τη στηρίζουν.

05.05.2022
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Να στηριχθούν επιτέλους ουσιαστικά τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους
Την ουσιαστική οικονομική στήριξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους ζητά για μια ακόμα φορά η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) ενόψει των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

European Disability Forum

04.05.2022
Civil society and EDF reacts to European Parliament's Artificial Intelligence Act draft Report
Today, 04 May 2022, a number of civil society organisations, including EDF, Access Now, Algorithm Watch, Bits of Freedom, European Digital Rights (EDRi), European Not for Profit Law Center, Fair Trials, Panoptykon Foundation, and PICUM, published a joint statement on the European Parliament's AI report.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.