Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει : Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Εδώ και τρία χρόνια, κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, καθώς και από 25 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

 

 

12.05.2022

Το βραβείο Carlos V παρέλαβε ο πρόεδρος του European Disability Forum Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Σε μια συγκινητική τελετή ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με την ιδιότητα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) Ιωάννης Βαρδακαστάνης παρέλαβε το βραβείο Carlos V από την Α.Μ. βασιλιά της Ισπανίας Felipe VI, στις 11 Μαΐου 2022 στον εμβληματικό χώρο του Monastery of Yuste στην Ισπανία.

 

 

09.05.2022

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. με την ιδιότητα του προέδρου του European Disability Forum Ι. Βαρδακαστάνης θα παραλάβει το Ευρωπαϊκό βραβείο Carlos V

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (European Disability Forum -EDF) Ιωάννης Βαρδακαστάνης έχει τη χαρά και την τιμή να μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να παραλάβει το ιδιαίτερα σημαντικό Ευρωπαϊκό Βραβείο Carlos V που απονέμεται στο Φόρουμ, το οποίο αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική οργάνωση του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος, εκπροσωπώντας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρωπαίους με αναπηρία στο διάλογο με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς.



EUROPEAN DISABILITY FORUM


12.05.2022

The European Disability Forum receives the Carlos V European Award for its contribution to the European integration process through the defence of the rights of persons with disabilities

The European and Ibero-American Academy of Yuste Foundation held this Wednesday at the Royal Monastery of Yuste (Extremadura, Spain) the award ceremony for the 15th Carlos V European Award. EDF’s President Yannis Vardakastanis received this distinguished award in an event presided over by His Majesty King Felipe VI of Spain, along with regional, national and international personalities.



11.05.2022

Anniversary of the Istanbul Convention

Today marks the anniversary of opening for signature of the Istanbul Convention.

The Istanbul Convention is an international treaty to help tackle violence against women and girls. It is very important for women and girls with disabilities as, on average, they are 2 to 5 times more likely to face violence than other women and girls.


Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.