Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Συνέντευξη στο Euro2day

Τη συνέντευξη που έδωσε στον real.gr ο Ι. Βαρδακαστάνης αναδημοσίευσε το Euro2day με τίτλο : Βαρδακαστάνης: Τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί για ίδιον όφελος

Ολόκληρο το άρθρο : 

“Όλοι μας συναντάμε, γεμάτες αίθουσες, χαμογελαστούς ανθρώπους, ανθρώπους που νιώθουν δικαιωμένοι, έχει φύγει το ενοχικό σύνδρομο από πάνω μας, νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα”, είπε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιάννης Βαρδακαστάνης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ τον εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι για ίδιον πολιτικό όφελος. Αυτό, όλους τους άλλους εμάς που δεν το κάναμε μας έφερε μπροστά στην πρώτη γραμμή”, σημείωσε ο κ. Βαρδακαστάνης και πρόσθεσε:

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

Το link του άρθρου

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.