Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Τηλεδιάσκεψη με την γγ. υπουργείου Παιδείας Σ. Γκίκα

Με τη γενική γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, υπουργείου Παιδείας Σίσσυ Γκίκα πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Λυμβαίος, στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη, την ίδια ημέρα.

Η συζήτηση αφορούσε στην επιστολή της ΕΣΑμεΑ σχετικά με το σχέδιο νόμου «Εθνικό Σύστημα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης και άλλες διατάξεις». Οι εκπρόσωποι της ΕΣΑμεΑ παρουσίασαν τις θέσεις της για το νομοσχέδιο όπως αυτές έχουν ήδη κατατεθεί και στο opengov.gr

Η συζήτηση με την γεν. γραμματέα υπήρξε δημιουργική. Η κ. Γκίκα δήλωσε ότι θα ενημερώσει την υπουργό για τις θέσεις της ΕΣΑμεΑ, οι οποίες θα μελετηθούν προσεκτικά και θα εξεταστούν και θα ενημερώσει την ΕΣΑμεΑ για το αποτέλεσμα της συζήτησής και διαβούλευσης.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.