Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Άμεση ένταξη της ΣκΠ στις ευπαθείς ομάδες που πρέπει να μείνουν σπίτι

Η ΕΣΑμεΑ στηρίζει το αίτημα της Ελληνικής Ένωσης για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτ. Ελλάδος στον υπουργό Υγείας, σχετικά με την ένταξη των πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που πρέπει να μείνουν σπίτι, για να προστατευτεί τόσο η υγεία τους όσο και ο μισθός τους. 

Με την επιστολή της η ΕΣΑμεΑ επισημαίνει ότι πολλοί ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας–Πολλαπλή Σκλήρυνση λόγω του ότι είναι εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς όπως Νοσοκομεία, Εκπαίδευση, Σούπερ Μάρκετ κ.λ.π. και έρχονται σε επαφή με το ευρύ κοινό, είναι επιρρεπείς στον κίνδυνο να μολυνθούν από κορωνοϊό covid-19 και επειδή βάση των πρωτοκόλλων αντιμετώπισης της υφιστάμενης νόσου (ΣΚΠ) κάνουν ανοσοτροποποιητική ή ανοσοκατασταλτική θεραπεία, χρήζουν ειδικής μέριμνας από την Πολιτεία για την αποφυγή να νοσήσουν και από τον covid-19. 

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.