Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» θα προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για μια τιμητική εξέλιξη τόσο για τους συντελεστές της εκπομπής όσο και για την ΕΣΑμεΑ, καθώς η, διαδικτυακή εκπομπή, η μοναδική πλήρως προσβάσιμη, θα μπορεί να φτάσει ακόμη πιο μακριά, να την παρακολουθήσει ακόμη περισσότερος κόσμος. Έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία.

Στην Ε.Σ.Α.μεΑ. γνωρίζουμε ότι έχουμε τη μόνιμη και σταθερή υποχρέωση να αναδεικνύουμε διαρκώς και ουσιαστικά τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους. Βασική και θεμελιώδης Αρχή του αναπηρικού κινήματος στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο το «Τίποτα για τα άτομα με αναπηρία χωρίς τα άτομα με αναπηρία» είναι και αυτό που εμείς πρέπει να εγγυόμαστε στην ελληνική κοινωνία: ότι το αναπηρικό κίνημα θα είναι πρωτοπόρος, πρωτεργάτης και πρωταγωνιστής στο να εισάγονται στη χώρα καινοτόμες ιδέες, νέες προσεγγίσεις και νέες πολιτικές για τα άτομα με αναπηρία.

Η εκπομπή της Ε.Σ.Α.μεΑ. προβάλλεται, εκτός από το κανάλι της στο youtube https://www.youtube.com/user/ESAmeAGr/videos  και από τους τηλεοπτικούς σταθμούς EpirusTV1, TV100 (Θεσσαλονίκη), ΑλήθειαTV (Χίος), ΔΕΛΤΑTV (Θράκη), Ροδόπη tv, TV6- Ξάνθη, kozanitv, και Flash-tv (Κοζάνη).

Να θυμίσουμε: Στην παρουσίαση - αρχισυνταξία είναι ο  Νίκος Υποφάντης. Οργάνωση Παραγωγής,  Διερμηνεία Νοηματικής: Νεφέλη Ράντου. Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τάνια Κατσάνη. Τεχνική επιμέλεια: Τόνια Νασούλα. Υποτιτλισμός: EL-Translations. Σκηνοθεσία: Γιάννης Λαγιώτης. Μοντάζ: Κωνσταντίνος Λιανός. 

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.