Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Η ΕΣΑμεΑ συμμετέχει στο κάλεσμα των μαθητών κατά τις κλιματικής αλλαγής

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των μαθητών «Fridays For Future Greece» για κινητοποίηση κατά της κλιματικής κρίσης  στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 μμ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Καλεί τις οργανώσεις μέλη της, τα σωματεία και τους συλλόγους των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, κάθε άτομο με αναπηρία, χρόνια πάθηση, τις οικογένειες και τους φίλους τους να συμμετάσχουν μαζικά για να στηριχθεί ουσιαστικά το παγκόσμιο κίνημα για την κλιματική αλλαγή.

Καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γενική κινητοποίηση της Παρασκευής και να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές των μαθητών, που καλούν τις κυβερνήσεις να αναλάβουν άμεση δράση για να παραμείνει η θερμοκρασία του πλανήτη στα πιο βιώσιμα επίπεδα του +1,5°C.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών ως γονείς, πολίτες, ως φίλοι-  συμμετέχουμε δυναμικά και μαζικά  στις δράσεις για την κλιματική αλλαγή!

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.