Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Σεμινάριο ERASMUS+ στα γραφεία της ΕΣΑμεΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Programme Key Action 2, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Εταίρος) σε συνεργασία με την FAR - The Federation for Accessibility of Romania (Επικεφαλής Εταίρος) και άλλους τέσσερις (4) Ευρωπαϊκούς Εταίρους, έχει αναλάβει την υλοποίηση του Έργου με τίτλο: "ALL IN! INcredible Practitioners to empower adults with disABILITIES through Education, Employment & Social Entrepreneurship" «Ενδυνάμωση των Ατόμων με Αναπηρία μέσω της Εκπαίδευσης, της Απασχόλησης και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας»), με διακριτικό τίτλο ALL IN!2ABILITIES.

Από την 1η έως την 5η Απριλίου στα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο (C1) με κύριο θέμα την προσέγγιση «Human Centered Design Thinking» στην εκπαίδευση ενηλίκων με αναπηρία. Στο σεμινάριο συμμετείχαν άτομα με αναπηρία, καθώς και εκπαιδευτές και άλλοι σύμβουλοι ενηλίκων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυπολιτισμικό και πολυεπίπεδο πλαίσιο που να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών και την ανατροφοδότηση σε μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση ενηλίκων με αναπηρία. Οι συμμετέχοντες (25) ήταν από το Κόσοβο, την Αλβανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Ρουμανία και την Ελλάδα.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.