Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Έκτακτο επίδομα σε άτομα με αναπηρία και χαμηλοσυνταξιούχους

Με το πέρας της συνάντησης του προέδρου της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχαμε τονίσει ότι η συζήτηση ήταν παραγωγική, κάτι που επιβεβαιώθηκε δια στόματος πρωθυπουργού που ανακοίνωσε πρόσθετο βοήθημα 250 ευρώ με προσαυξήσεις για κάθε ένα μέλος της οικογένειας σε χαμηλοσυνταξιούχους και πολίτες με αναπηρία που λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ, από το βήμα της Βουλής, σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Ικανοποιήθηκε έτσι ένα από τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος, μετά τις ενέργειες της ΕΣΑμεΑ και των οργανώσεων μελών της.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθώς είναι διαρκής. Η ΕΣΑμεΑ διεκδικεί μόνιμες αυξήσεις στις χαμηλές αναπηρικές συντάξεις καθώς και στα αναπηρικά επιδόματα, τα οποία δεν έχουν λάβει αύξηση από το 2011, ώστε οι πολίτες με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους να ζουν με αξιοπρέπεια.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.