Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Να δράσει άμεσα το υπ. Εργασίας για την προκήρυξη θέσεων του ν.2643

Ενημέρωση για την έκδοση της προκήρυξης για τις θέσεις που εκκρεμούν με το ν. 2643/98, ζητά η ΕΣΑμεΑ με επιστολή της, από τον υπουργό Εργασίας.

Τονίζεται μάλιστα στην επιστολή ότι στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που είχε ο υπουργός με αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Α.μεΑ. την 1η Φεβρουαρίου, είχε ανακοινώσει την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών, ώστε να προκηρυχθούν οι 1.700 περίπου θέσεις εργασίας για αντίστοιχες προσλήψεις στο δημόσιο τομέα ατόμων που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/1998 (άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και παιδιά Αναπήρων Πολέμου).

Η ΕΣΑμεΑ με την επιστολή της ζητά, καθώς έχουν περάσει 4 μήνες από αυτή τη δέσμευση, ενημερωθούν οι προστατευόμενοι του ν. 2643/1998 με μία υπουργική ανακοίνωση, για την ημερομηνία που προβλέπεται να εκδώσει ο ΟΑΕΔ την προκήρυξη, προκειμένου να πάψει η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα που διακατέχει όλους αυτούς τους πολίτες, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σε αναμονή της επικείμενης προκήρυξης εδώ και 7 χρόνια.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.