Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- Στον Τύπο
Δημοσίευμα στο site Τι Νέα Λάρισα;

Δημοσίευμα στο site Tι Νέα Λάρισα; με αναφορά στον Ι. Βαρδακαστάνη σε άρθρο με τίτλο : Πολιτικό μνημόσυνο και βραβεύσεις για τον Ράλλη Τσιουλάκη (ΦΩΤΟ)

Ολόκληρο το άρθρο : 

Πολιτικό μνημόσυνο, για τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας Ράλλη Τσιουλάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο χώρο του αμφιθεάτρου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ενώ πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις από τον ίδιο και τον πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας κ. Στέφανος Πάικος προς μέλος της οικογένειας του Ράλλη Τσιουλάκη.

Στην εκδήλωση μίλησαν αιρετά στελέχη του αναπηρικού κινήματος καθώς και διακεκριμένοι επιστήμονες από τον χώρο της Ιατρικής, της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης καθώς και της Εκκλησίας, προσεγγίζοντας την πολυδιάστατη προσωπικότητα του Ράλλη Τσιουλάκη.

Αναλυτικά: ο Άγιος Καθηγούμενος Νήφων Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου, ο Στέφανος Πάικος, πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας, η γ. γ. της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Θεσσαλίας Ουρανία Καρανικόλα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κων. Γουργουλιάνης , ο καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών Κων. Κούρτης, ο πρώην υφυπουργός Υγείας Εκτ. Νασιώκας και η πρόεδρος Ο.ΚΑ.ΝΑ Ευαγγελία Λιακούλη.

Το link του άρθρου

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Δημοσίευμα στο patrasevents.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.