- Στον Τύπο
Δημοσίευμα στο site Πρωινή

Δημοσίευμα στο site Πρωινή με αναφορά στον Ι. Βαρδακαστάνη και τίτλο : Μπορούμε να αλλάξουμε την ΕΕ, πιστεύει ο Γιάννης Βαρδακαστάνης

Ολόκληρο το άρθρο :

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το μεσημέρι σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Βαρδακαστάνης. Διόλου τυχαία δεν είναι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, αφού ο κ. Βαρδακαστάνης είναι επικεφαλής της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Ελλάδας, ενώ σήμερα είναι επικεφαλής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ στο παρελθόν ήταν ταυτοχρόνως επικεφαλής και στην ανάλογη Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Νωρίτερα χθες το πρωί ο κ. Βαρδακαστάνης ακολούθησε πρόγραμμα συναντήσεων στο κέντρο κοινότητας του Δήμου Καβάλας και στη Ιερά Μητρόπολη, ενώ επακολούθησαν επισκέψεις στο νοσοκομείο και το κέντρο κοινωνικής πρόνοιας.

Στη συνέντευξη τύπου δίπλα στον κ. Βαρδακαστάνη κάθισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΚΙΝΑΛ Καβάλας Ιορδάνης Χοροζίδης, ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής και ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ Σμάραγδος Κρεμύδας. Είναι τιμή και χαρά να υποδεχόμαστε τον πρόεδρό μας στην Καβάλα, δήλωσε ο κ. Κρεμύδας, σημειώνοντας ότι εφόσον ο κ. Βαρδακαστάνης εκλεγεί ευρωβουλευτής το αναπηρικό κίνημα της Ελλάδας θα περιμένει ακόμη περισσότερα. Γνωρίζει την Ευρώπη και τη νομοθεσία, συμπλήρωσε ο κ. Κρεμύδας, διευκρινίζοντας ότι το νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ Καβάλας στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, την οποία χαρακτήρισε ως υπερκομματική.

Ως μια έξοχη προσωπικότητα και ως αγωνιστή χαρακτήρισε τον κ. Βαρδακαστάνη ο Ιορδάνης Χοροζίδης. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπουτσής μίλησε για την ανιδιοτελή προσπάθεια του κ. Βαρδακαστάνη και για την προσφορά του στον εθελοντισμό. Είμαστε στο πλευρό του, τόνισε ο κ. Παπουτσής.

Ο κ. Βαρδακαστάνης που ξαφνιάστηκε από τον κολακευτικό τρόπο με τον οποίον άπαντες μίλησαν για την υποψηφιότητά του, δήλωσε: «Ότι έκανα το οφείλω σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία, σε όσους αγωνίστηκαν μαζί μου». Έθεσε ως στόχο να αλλάξει η πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ΕΕ με την ψήφο μας, επεσήμανε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τις ευρωεκλογές ως κρίσιμες κι αλλιώτικες. Έκανε λόγο για μια Ευρώπη που δε θα αναφέρεται μόνο στα φορολογικά και στα νούμερα των εσόδων αλλά θα έχει ακόμη δυναμικότερη κοινωνική πολιτική.

Το link του άρθρου

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Δημοσίευμα το site ΝΕΩΝwebradio.gr