Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ι. Βαρδακαστάνης από Σέρρες: Η Ευρώπη σε ιστορικό σταυροδρόμι. Στις 26 Μάη ψηφίζουμε για αλλαγή στην Ευρώπη, αλλαγή στην Ελλάδα

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) επισκέφθηκε τις Σέρρες χθες, 15 Απριλίου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Σερρών Μιχάλη Τζελέπη και τα στελέχη του αναπηρικού κινήματος, Κατερίνα Παπάζογλου και Χρήστο Κεσόγλου, επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών (πρώην Κ.Ε.ΠΕ.Π. Σιδηροκάστρου) και συναντήθηκε με τη Γενική Διευθύντρια Βέτα Μωυσιάδου και υπαλλήλους του Κέντρου. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ΚΔΑΠμεΑ του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό «Ηλιαχτίδα» στο Μητρούσι Σερρών, όπου και συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και εργαζομένους του ΚΔΑΠμεΑ. Επίσης, επισκέφθηκε και το ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Σερρών όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΕΕΕΚ Σερρών και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο όπου είχε συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων και εκπαιδευτικούς καθώς και το Σύλλογο Οικογενειών/ Φροντιστών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, τη Νόσο Alzheimer και Συγγενείς Διαταραχές.

Τέλος, ο κ. Βαρδακαστάνης απεύθυνε χαιρετισμό σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Σερρών με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Κ.Ο. του Kινήματος Αλλαγής και βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Αθανάσιος Αρναούτογλου και Στέργιος Κωνσταντίνου καθώς και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Ι. Βαρδακαστάνης: 

Η Ευρώπη βρίσκεται αντικειμενικά σε ένα πολύ δύσκολο ιστορικό σταυροδρόμι. Ή θα αλλάξει πορεία για να ανταμώσει πάλι τις αξίες και τις αρχές πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε ή όλο και περισσότερο οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις που κυριαρχούν τις τελευταίες δεκαετίες με τις πολιτικές τους, θα ενισχύουν τα ακροδεξιά μορφώματα και τον κάθε λογής λαϊκισμό. Οι ευρωπαίοι πολίτες και φυσικά εμείς εδώ στην Ελλάδα με την ψήφο μας μπορούμε να σταματήσουμε την φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων των ευρωπαίων πολιτών και να δώσουμε και πάλι ορμή και ουσία στο όραμα της ενωμένης Ευρώπης. Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Κίνημα Αλλαγής στην Ελλάδα έχουν θέσει στην κρίση των πολιτών την πρότασή τους για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής, περιβαλλοντικής προστασίας και ενδυνάμωσης της δημοκρατίας στην Ε.Ε. Στις 26 Μάη, παίρνουμε την υπόθεση της αλλαγής στην Ευρώπη και της αλλαγής στην Ελλάδα στα χέρια μας.

Περισσότερες εικόνες
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.