Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ο Ι. Βαρδακαστάνης θα βρεθεί σε Σπάρτη, Καλαμάτα και Τρίπολη για την παρουσίαση του βιβλίου «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, θα επισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, όπου με την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, θα παρουσιάσει το βιβλίο του EDF «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Την Τετάρτη 13 Μαρτίου στη Σπάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα παρουσιάσει το βιβλίο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης (Αγίου Νίκωνος 124, τηλ.27310-28539).
  2. Την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στην αίθουσα «MESANA» του ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26, τηλ. 27210-22334).
  3. Την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 39, τηλ. 2710-222218).

Το βιβλίο «Τα δικαιώματά σου στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αφορά στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στην ΕΕ, όπως διαμορφώθηκαν την τελευταία 20ετία, μετά τους αγώνες του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος, αλλά και των κατά τόπους εθνικών αναπηρικών κινημάτων, όπως είναι το ελληνικό. Η συγγραφή είναι του EDF και η μετάφραση στα ελληνικά της ΕΣΑμεΑ.


Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.