Ι.Βαρδακαστάνης από το Ηράκλειο: «Το νέο κοινωνικό κράτος μπορεί να αποτελέσει το νέο αντάμωμα της Ε.Ε. με τους πολίτες της»

Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, επισκέφθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, 1 και 2 Μαρτίου, το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα πραγματοποίησε :

1. Συνάντηση με την Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Απροσάρμοστων Ατόμων- Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή», Ηράκλειο
  2. Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Α.μεΑ., Κέντρο Φροντίδας Α.μεΑ. «Δικαίωμα στη Ζωή», Καλέσσα Μαλεβιζίου
  3. Συνάντηση στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με το Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ, Πλουμή Κωνσταντίνο και την καθηγήτρια, Ζαχαράκη Μαρίνα στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Χωστός
  4. Συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο
  5. Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου Κρήτης, Κουράκη Γιάννη

Μετά τις επισκέψεις, δήλωσε ότι :

Τα άτομα με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους αλλά και όλοι οι αδύναμοι πολίτες έχουν πληγεί από την κρίση σε όλους τους τομείς της ζωής τους και έχουν νιώσει την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους. Η διαμόρφωση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους είναι ευθύνη και υποχρέωση όχι μόνο των κρατών μελών της Ε.Ε. αλλά και κυρίαρχα της ίδιας της Ε.Ε. και των θεσμών της. Το νέο κοινωνικό κράτος μπορεί να αποτελέσει το νέο αντάμωμα της Ε.Ε. με τους πολίτες της. Σε αυτή την πρόκληση, απαιτείται θετική απάντηση από την Ε.Ε.

Ο Ι. Βαρδακαστάνης συμμετείχε στις συναντήσεις της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο Ηράκλειο στην Περιφέρεια Κρήτης, στη μεγάλη εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή, 1 Μαρτίου στο Ηράκλειο, στην εκδήλωση στα Ανώγεια και στο Μπαλί Μυλοποτάμου όπου έγιναν μεγάλες καταστροφές.

Συνημμένα αρχεία