Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει : Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

 

13/11/2020

Μια οφειλόμενη απάντηση στην ΟΛΜΕ

Από την αρχή της πανδημίας η ΕΣΑμεΑ και οι φορείς της έχουν ζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή χρήση των τεστ, στο πλαίσιο της γενικότερης ασφάλειας της υγείας όλων των πολιτών.

 

13/11/2020

Ενίσχυση λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας σε άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, τις οικογένειές τους και τους μαθητές με αναπηρία

Μέσω επιστολής της στον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη η ΕΣΑμεΑ ζητά την άμεση οικονομική ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, που έχουν πληγεί από την πανδημία. Ταυτόχρονα ζητά να χορηγηθούν και στους μαθητές με αναπηρία ή/και χρόνια πάθηση προσβάσιμοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

 

11/11/2020

Ζητείται διόρθωση της εγκυκλίου μεταθέσεων εκπαιδευτικών

Επιστολή στο υπουργείο Παιδείας σχετικά με την εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών έστειλε η ΕΣΑμεΑ, ζητώντας τη διόρθωσή της.

 

International Disability Alliance

The Disability Data Advocacy toolkit: Better information for better policies

Data is critical for the realization of the rights of persons with disabilities. Without it, marginalization is perpetuated, and the discrimination encountered by persons with disabilities around the world remains unaddressed.

Συνημμένα αρχεία
arrow_back Προηγούμενο άρθρο Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ
Επόμενο άρθρο arrow_forward Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.