Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει : Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020


Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει


Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

16/10/2020

Ι. Βαρδακαστάνης - Κ. Καραμανλής για διόδια, τροποποιήσεις ΚΟΚ κλπ.

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης. Από πλευράς υπουργείου παρόντες ήταν ο κ. Κ. Καραμανλής, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Ι. Κεφαλογιάννης, υφυπουργός, ο κ. Γ. Καραγιάννης, γ.γ. Υποδομών και ο κ. Ν. Σταθόπουλος, γ.γ. Μεταφορών. Τον κ. Βαρδακαστάνη πλαισίωναν η κ. Χ. Σαμαρά, στέλεχος ΕΣΑμεΑ και η κ. Μ. Χριστοφή, εμπειρογνώμονας προσβασιμότητας, συνεργάτης ΕΣΑμεΑ.

 

15/10/2020

15η Οκτωβρίου, Διεθνής Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού

Διεθνής Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού η 15η Οκτωβρίου, χαιρετίζει το δικαίου του τυφλού ατόμου στην αυτονομία, την ανεξαρτησία, την ασφάλεια και την πρόσκληση για άρση όλων των εμποδίων, για να καταστούν όλες οι πόλεις προσβάσιμες.

 

14/10/2020

Συνάντηση με την ηγεσία του ΤΕΕ

Συνάντηση με την ηγεσία του ΤΕΕ, τον κ. Γ. Στασινό, Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και τον κ. Ν. Μήλη, Πρόεδρο Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, είχαν την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, μαζί με τις κ. Χρ. Σαμαρά, στέλεχος ΕΣΑμεΑ και Μ. Χριστοφή, εμπειρογνώμονα Προσβασιμότητας, συνεργάτη ΕΣΑμεΑ.

 

14/10/2020

Με την ηγεσία του υπ. Εργασίας για ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά

Με τον κ. Π. Τσακλόγλου, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και συνεργάτες του, είχε χθες συνάντηση εργασίας ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, μαζί με τον νομικό συνεργάτη Δημήτρη Μπούρλο και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Χριστίνα Σαμαρά.

 

13/10/2020

Περί του σωφρονιστικού συστήματος και τα ειδικά μέτρα που διεκδικούν τα άτομα με αναπηρία

Επιστολή απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, με τις προτάσεις της επί του σχεδίου νόμου που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση με θέμα: «Ρυθμίσεις Σωφρονιστικής νομοθεσίας και λοιπές διατάξεις υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

 

European Disability Forum

Are public sector Websites accessible? Survey in English, French and Spanish

We recently uploaded the video of the online event co-organised by EDF and the European Commission on 23 September, the deadline for all public sector websites to comply with the Web Accessibility Directive.

 

International Disability Alliance

Data Presentations for Panama / Presentaciones sobre datos para Panamá By IDA

The National Disability Secretariat of Panama (SENADIS) hosted a webinar on the “Importance of the National System of Disability Statistics and State Commitments” on 7 October, 2020.

 

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.