Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Ζωντανά από το Μέγαρο Μουσικής η ομιλία του Ι. Βαρδακαστάνη

Στην ανοικτή εκδήλωση με τίτλο: «Εκπαίδευση, κατάρτιση και εργασιακή απασχόληση των ατόμων με αναπηρία», που συνδιοργανώνουν η γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας και ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00 μ.μ (πέρας προσέλευσης 17.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα «Banquet».

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και θα υπάρχει και ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, ενώ θα προβληθεί και μέσω live streaming
https://www.youtube.com/channel/UC3XhviIQSMkWvbuoHghc8-w
Ομιλητής θα είναι επίσης ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ στη συζήτηση στο πάνελ συμμετέχουν με σειρά τοποθέτησης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ο γονέας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Ζέττα Μακρή, η εκπαιδευτικός Μαρία Κουτσοκώστα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, η ραδιοφωνική παραγωγός 'Αννα Μπαλάν, η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουροπουλος και ο γραμματέας Ατόμων με Αναπηρία της ΝΔ, Κωνσταντίνος Λολίτσας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.
Εισαγωγικά σχόλια θα απευθύνουν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος, Αθηναΐς Νέγκα.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.