Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review - Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022


Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει


Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, καθώς και από 25 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

19.01.2022

Ανησυχία για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων

Τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Ιωαννίνων «Κυψέλη» σχετικά με την μη τήρηση της δέσμευσης του Δήμου Ιωαννίνων για τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων σε χώρο κατάλληλο για την εύρυθμη λειτουργία τους, μεταφέρει με επιστολή της στον αντιδήμαρχο Παιδείας Δ. Ιωαννιτών κ. Ι. Αϊβατίδη.


19.01.2022

Συγχαρητήρια για την εκλογή Καϊλή - Παπαδημούλη στις θέσεις αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου

Με ισάριθμες επιστολές της η ΕΣΑμεΑ συνεχάρη για την εκλογή τους τους δύο Έλληνες Ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Δημήτρη Παπαδημούλη στις θέσεις Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα να εκπροσωπείται στις κορυφαίες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, του πλέον δημοκρατικού οργάνου της ΕΕ, που αποφασίζει για την καθημερινότητα των Ευρωπαίων πολιτών.


18.01.2022

Σύσκεψη Β. Κικίλια- Ι. Βαρδακαστάνη για τον Προσβάσιμο Τουρισμό

Τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια είχε ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Από πλευράς Ε.Σ.Α.μεΑ. συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Α.μεΑ. Β. Κούτσιανος, η εμπειρογνώμων προσβασιμότητας Μ. Χριστοφή και το στέλεχος της ΕΣΑμεΑ Χρ. Σαμαρά. Ο κ. Βαρδακαστάνης κατέθεσε το υπόμνημα της Ε.Σ.Α.μεΑ. σχετικά με τις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος σε σχέση με τον Προσβάσιμο Τουρισμό.


21.01.2022

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου 4PLUS


20.01.2022

Διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση για τη διάσωση ΑμεΑ σε περιπτώσεις κρίσεων ή καταστροφών

 

European Disability Forum

21.01.2022

2021 achievement of EDF Women's Committee

In January 2021, EDF Women’s Committee adopted its action points for 2021, following its workplan for 2019-2021. The Committee communicates and works essentially by e-mail. Meetings continued to take place online due to the COVID-19 pandemic.

 

Ακολουθείστε την Ε.Σ.Α.μεΑ. στα social media

https://www.facebook.com/ESAmeAgr/

https://twitter.com/ESAMEAgr

https://www.instagram.com/ncdpgreece/

Youtube ESAmeAGr

Ιστοσελίδα www.esamea.gr 

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.