Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, καθώς και από 25 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!

 

 

13.01.2022

Ο Ι. Βαρδακαστάνης για την ενσωμάτωση της αναπηρίας στις πολιτικές για την υγεία μπροστά στη Σύνοδο Κορυφής για την Αναπηρία 2022

Μαζί με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας Jonas Gahr Støre, τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus και την δρ. Natalia Kanem, αναπληρώτρια γενική γραμματέα του ΟΗΕ


13.01.2022

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης παιδιού με αναπηρία- Φτάνει πια!

Απαιτούνται τολμηρές αποφάσεις αλλαγής πορείας. Διαφορετικά υπάρχει de facto ανοχή μιας διαρκούς παραβίασης των δικαιωμάτων, κακοποίησής και άσκησης βίας.


12.01.2022

Η ΕΣΑμεΑ για την απώλεια του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου David Sassoli

Η 11η Ιανουαρίου 2022 ήταν μια θλιβερή μέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΕΣΑμεΑ και το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στους αγώνες των ατόμων με αναπηρία. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του αυτή τη δύσκολη στιγμή.


11.01.2022

Επιστολή στον πρωθυπουργό για την προστασία της ζωής των χρονίως πασχόντων

Με αφορμή το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας αναφορικά με την μηνιαία παράταση που δόθηκε για την εφαρμογή της υποχρεωτικής συνταγογράφησης των ανασφάλιστων πολιτών μόνο από ιατρούς δημόσιων δομών υγείας, η Ε.Σ.Α.μεΑ. εκφράζει για ακόμη μία φορά τη διαμαρτυρία της για τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η εφαρμογή του άρθρου 38 του Ν.4865/2021.


European Disability Forum

Webinar on Horizon Europe Funding Program

One of the main priorities for EDF in coming years is to strengthen our movement by building the capacity among our members in the area of knowledge, skills, tools and funding opportunities. We believe that one of the first steps should be strengthening financial capacity.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.