Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Αποχαιρετούμε την αγωνίστρια του αναπηρικού κινήματος Ελένη Μιαούλη

Η ΕΣΑμεΑ αποχαιρετά με οδύνη την αγωνίστρια του αναπηρικού κινήματος Ελένη Μιαούλη.

Η Ελένη Μιαούλη υπήρξε εκ των ιδρυτών και διετέλεσε πρόεδρος του ΔΣ από την ίδρυση του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης το 1982 έως σήμερα, συνδέοντας το όνομά της με το Κέντρο, ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ήταν μαχήτρια και πρωτοπόρος, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή της στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με νοητική αναπηρία. Ο σύλλογός της «Κέντρο Ειδικής Αγωγής» ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

Η εξόδιος ακολουθία της κ. Μιαούλη, θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 στις 12.15 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου (Νέα Κοιμητήρια).

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων εις μνήμη της Προέδρου να γίνει δωρεά στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Α.με.Α «ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ».

Η ΕΣΑμεΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά της, στα μέλη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής και στα άτομα που στηρίζει το Κέντρο Ειδικής Αγωγής.

Συνημμένα αρχεία
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.