Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Εβδομαδιαία ανασκόπηση - Weekly review Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ενημερώνει

Κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» στο κανάλι της Βουλής!

Από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, και κάθε Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, η εκπομπή «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ» προβάλλεται από τον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής. Πρόκειται για τη μοναδική πλήρως προσβάσιμη εκπομπή για θέματα αναπηρίας. Συντονιστείτε, ώστε το αναπηρικό κίνημα να έρθει πιο κοντά στους χιλιάδες συναδέλφους και φίλους με αναπηρία, με χρόνιες παθήσεις, με μέλη των οικογενειών τους, με πολίτες που ενδιαφέρονται για την αναπηρία!


28/01/2021

Ομιλητής ο Ι. Βαρδακαστάνης στην κοινή ακρόαση με θέμα «Συνέπειες και διδάγματα από την κρίση του COVID-19 για άτομα που ζουν σε ιδρύματα: μια προοπτική κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Στη κοινή ακρόαση με θέμα «Συνέπειες και διδάγματα από την κρίση COVID-19 για άτομα που ζουν σε ιδρύματα: μια προοπτική κοινωνικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων» που διοργανώθηκε από τις Επιτροπές Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων & Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων.


25/01/2021

Στο υπ. Υγείας αποφασίζουν για τους καρδιοπαθείς, χωρίς αυτούς…

Διαμαρτύρεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες, σχετικά με τη σύνθεση της «Επιτροπής Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων και Ενηλίκων» στο πλαίσιο του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ).


25/01/2021

Υπ. Εργασίας: Eντατικοποιείται η επίλυση των εκκρεμοτήτων μετά την επαναλειτουργία των ΚΕΠΑ- Παράταση της καταβολής αναπηρικών συντάξεων και άλλων παροχών μέχρι τις 30.4.2021

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

European Disability Forum

The Parliament’s Disability Intergroup and EDF agree disability rights priorities for 2021

As every year the Bureau of the Disability Intergroup of the European Parliament met on 29th of January to discuss the progress on the work programme of 2020, and the priorities for this year.


EDF analysis of the EU's Sustainable and Smart Mobility Strategy

The EU’s Sustainable and Smart Mobility Strategy was published on 9 December 2020 as part of one of the initiatives under the EU’s Green Deal. It outlines the main milestones to reduce transport emissions by 90% in 2050 under 10 “flagship initiatives”.


27th of January, International Holocaust Remembrance Day

Every 27th of January, the world pays tribute to the memory of the victims of the Holocaust and reaffirms the unwavering commitment to counter antisemitism, antigypsyism, racism, and other forms of intolerance that may lead to group-targeted violence.

Συνημμένα αρχεία
Επόμενο άρθρο arrow_forward Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ Σ02Ε17
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.