Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δηλώσεις του Ι. Βαρδακαστάνη στο site xronos.gr

Δηλώσεις του Ι. Βαρδακαστάνη στο site xronos.gr σε άρθρο με τίτλο :  Κομοτηνή: Δάκρυα συγκίνησης, στα εγκαίνια των στεγών των «Αγίων Θεοδώρων»

Πιο αναλυτικά το άρθρο : 

Συγχαρητήρια από όλο το αναπηρικό κίνημα μετέφερε στη Ν. Λιβεριάδου ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γιάννης Βαρδακαστάνης / Παρέστη και ο γ.γ. κοινωνικής αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης

Διονύσης Βοργιάς

Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν στα πρόσωπα των ανθρώπων που παρακολούθησαν τον αγιασμό και την τελετή εγκαινίων των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του συλλόγου ΑμεΑ νοητικής υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι» σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στα νέα σπίτια εντός πόλης, στην οδό Υψηλάντου 3, παρουσία της εμφανώς συγκινημένης προέδρου των Αγίων Θεοδώρων Νατάσας Λιβεριάδου.

https://youtu.be/G5yqdcfswes

Είχε προηγηθεί τοποθέτηση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Γιάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος –φιλώντας την πρόεδρο- είπε «Νατάσα αυτό το φιλί είναι από όλο το αναπηρικό κίνημα της Ελλάδας».

https://youtu.be/noHDPIVRUoA

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Γιώργος Σταμάτης γενικός γραμματέας κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας που παρέθεσε δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

https://youtu.be/c0xnFuQjJts

Συγκινημένος παρέστη στην εκδήλωση και ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Γιάννης Μοσχολιός.

https://youtu.be/1E8uUcJPg0Q

Την τελετή του αγιασμού πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές του ευχές.

https://youtu.be/yBuUbzICQSQ

Στον αγιασμό παρευρέθησαν επίσης ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, και άλλοι πολλοί, μέλη, φίλοι και διαχρονικοί υποστηρικτές του σεβαστού έργου των «Αγίων Θεοδώρων».

Το link του άρθρου : https://www.xronos.gr/koinonia/komotini-dakrya-sygkinisis-sta-egkainia-ton-stegon-ton-agion-theodoron 

Επόμενο άρθρο arrow_forward Συνέντευξη στον flash-tv.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.