Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δηλώσεις στο site newpost.gr

Δηλώσεις του Ι. Βαρδακαστάνη στο site newpost.gr με τίτλο : Βαρδακαστάνης στο «Ακραίως»: Tα δίνει όλα τώρα η κυβέρνηση, γιατί να μην πάει σε εκλογές τον Ιούνιο;

Ολόκληρο το άρθρο : 

«Θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

«Από τη στιγμή που τα δίνει όλα τώρα η κυβέρνηση, γιατί να μην πάει σε εκλογές τον Ιούνιο, τι θα έχει να δώσει τον Σεπτέμβριο;» διερωτήθηκε o υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Και προέβλεψε: «23 ή 30 Ιουνίου να μην αποκλείουμε εθνικές εκλογές» υποστήριξε και συνέχισε: «οι εκλογές αυτές, που δεν είναι δημοσκόπηση, δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά η έκφραση εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση, δεν μπορεί ο λαός, παρά να στείλει ηχηρό μήνυμα. Δεν έχει έρθει η χώρα ούτε καν στον προθάλαμο της κανονικότητας. Δείτε τα μέτρα που εξαγγέλλονται. Εμείς από Φεβρουάριο καταθέσαμε σειρά μέτρων  με κατώτατη σύνταξη 500 ευρώ. Γιατί το κάνει τώρα η κυβέρνηση και δεν το έκανε από τότε, θεσμικά;».

Ο κ. Βαρδακαστάνης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ. «Ή διψήφιο ή λίγο κάτω. Πήγα σε 47 πόλεις και διαπίστωσα ότι αντέξαμε στην πίεση, νομίζω θα αντέξουμε και στην πόλωση και θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών».

Το link του άρθρου

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη στο flash-tv.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.