Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δηλώσεις στο site newpost.gr

Δηλώσεις του Ι. Βαρδακαστάνη στο site newpost.gr με τίτλο : Βαρδακαστάνης στο «Ακραίως»: Tα δίνει όλα τώρα η κυβέρνηση, γιατί να μην πάει σε εκλογές τον Ιούνιο;

Ολόκληρο το άρθρο : 

«Θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

«Από τη στιγμή που τα δίνει όλα τώρα η κυβέρνηση, γιατί να μην πάει σε εκλογές τον Ιούνιο, τι θα έχει να δώσει τον Σεπτέμβριο;» διερωτήθηκε o υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, Γιάννης Βαρδακαστάνης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

Και προέβλεψε: «23 ή 30 Ιουνίου να μην αποκλείουμε εθνικές εκλογές» υποστήριξε και συνέχισε: «οι εκλογές αυτές, που δεν είναι δημοσκόπηση, δεν είναι δημοψήφισμα, αλλά η έκφραση εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση, δεν μπορεί ο λαός, παρά να στείλει ηχηρό μήνυμα. Δεν έχει έρθει η χώρα ούτε καν στον προθάλαμο της κανονικότητας. Δείτε τα μέτρα που εξαγγέλλονται. Εμείς από Φεβρουάριο καταθέσαμε σειρά μέτρων  με κατώτατη σύνταξη 500 ευρώ. Γιατί το κάνει τώρα η κυβέρνηση και δεν το έκανε από τότε, θεσμικά;».

Ο κ. Βαρδακαστάνης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ. «Ή διψήφιο ή λίγο κάτω. Πήγα σε 47 πόλεις και διαπίστωσα ότι αντέξαμε στην πίεση, νομίζω θα αντέξουμε και στην πόλωση και θα είμαστε η έκπληξη των ευρωεκλογών».

Το link του άρθρου

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη στο flash-tv.gr
Επόμενο άρθρο arrow_forward Δηλώσεις στο star.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.