Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δήλωση στο wearelumos.org

Δήλωση του Ι. Βαρδακαστάνη στο wearelumos.org σε άρθρο με τίτλο (μεταφρασμένο) : Το δικαίωμα που έχουμε να ακούμε τη φωνή μας είναι πολύτιμο

Διαβάστε το μεταφρασμένο κείμενο του άρθρου : 

Τον Μάιο του 2019, θα διεξαχθούν εκλογές σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση για την εκλογή των βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα παιδιά και οι νέοι σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από τις αποφάσεις των βουλευτών του ΕΚ, επομένως είναι ζωτικής σημασίας οι βουλευτές του ΕΚ να ακούν και να ενεργούν  λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις τους.

Στο Lumos, οι αυτοεκπροσωπούμενοι έχουν τα δικά τους μηνύματα και ερωτήσεις για τους υποψηφίους στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2019 για να βοηθήσουν να εξασφαλίσουν το μέλλον που θέλουν για τον εαυτό τους και τους άλλους νέους.

Καλούμε τους 2019 υποψηφίους MEP να ακούσουν αυτά τα μηνύματα και να μας στείλουν τα δικά τους βίντεο, απαντώντας στις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ώστε να λάβουμε απαντήσεις ως αυτοεκπροσωπούμενοι  από τους παρακάτω βουλευτές του ΕΚ:

Δημήτριος Παπαδημούλης, βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Marek Plura, ευρωβουλευτής

Gunta Anca, υποψήφια βουλευτής του ΕΚ

Ιωάννης Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Στέφαν Ταβρόφ, υποψήφιος ευρωβουλευτής

Αφού απαντήσουμε στους αυτοεκπροσωπούμενους, θα θέλαμε επίσης να καλέσουμε τους ευρωβουλευτές να γίνουν Πρωταθλητές των Δικαιωμάτων του Παιδιού, υπογράφοντας την εκστρατεία "Ψηφοφορία για Παιδιά" εδώ.

Οι νέοι αυτοεκπροσωπούμενοι από την Τσεχική Δημοκρατία, τη Βουλγαρία και τη Μολδαβία ζήτησαν τις άμεσες ερωτήσεις των υποψηφίων βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εκλέγονται το 2019, καλύπτοντας ποικίλα θέματα που είναι σημαντικά για αυτούς. Έχουμε ομαδοποιήσει αυτές θεματικά για να δείτε εδώ.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Ι. Βαρδακαστάνη :


arrow_back Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη στο site ΕΡΜΗΣNEWS.GR
Επόμενο άρθρο arrow_forward Συνέντευξη στο e-ptolemeos.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.