Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Δήλωση στο site kozan.gr

Δήλωση του Ι. Βαρδακαστάνη στο site kozan.gr και φωτογραφικό υλικό σε άρθρο με τίτλο : Στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, μίλησε, το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαΐου, σε μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του εν λόγω κόμματος Ιωάννης Βαρδακαστάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

Ολόκληρο το δημοσίευμα :

Στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, μίλησε, το βράδυ του Σαββάτου 4 Μαΐου, σε μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του εν λόγω κόμματος Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης γεννήθηκε το 1957 στη Ζάκυνθο και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974.

Εκπροσωπεί τα άτομα με αναπηρία ως πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Ελλάδα από το 1994 και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ στην Ευρώπη από το 1997, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος και στην Παγκόσμια Οργάνωση Αναπηρίας. Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (EESC-από το 2010) και αντιπρόεδρος της Ομάδας ΙΙΙ από το 2015.

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του Ι. Βαρδακαστάνη : 

To link του άρθρου

arrow_back Προηγούμενο άρθρο Συνέντευξη στο e-ptolemeos.gr
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.