Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- Ημερολόγιο
Στη Ρόδο για τον προσβάσιμο τουρισμό ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προσβάσιμος Τουρισμός στη Ρόδο - Προκλήσεις και Προοπτικές» που διοργανώνει η ΚΟΙΝΣΕΠ "Ασκληπειάδες", θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα όπως οι τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς, ο κοινωνικός  αντίκτυπος της παροχής υπηρεσιών προσβάσιμου τουρισμού, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις διακοπές τους, καθώς και με ποιους τρόπους μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Επιπλέον, θα λάβει χώρα η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Accessible Rhodes».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαίρη Φώτη.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στις 9 το πρωί ο κ. Βαρδακαστάνης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "ΕΛΠΙΔΑ".


Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.