Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης στα Γιάννενα, 11 και 12 Σεπτεμβρίου

Σημαντικές συναντήσεις θα έχει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης ο οποίος θα βρίσκεται στα Γιάννενα στις 11 και στις 12 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ο κ. Βαρδακαστάνης και το προεδρείο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.με.Α Ηπείρου και Βορείων Ιονίων Νήσων θα συναντηθούν στις 11.30 π.μ. με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη ενώ στις 12.30 ο κ. Βαρδακαστάνης θα συναντηθεί με την προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Ηπείρου Εύη Παπανικολάου.

Ενώ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Βαρδακαστάνης θα παρευρεθεί στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της ΠΟΑμεΑ Ηπείρου και Β. Ιονίων Νήσων. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α «ΚΥΨΕΛΗ» στα Γιάννενα, επί της οδού Γ. Παπανδρέου 1 (Παλαιό Χατζηκώστα).

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.