Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Βράβευση Ι. Βαρδακαστάνη στην Κέρκυρα

Σε μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική εκδήλωση, βραβεύτηκε το Σάββατο 4 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Κέρκυρα «Η ΜΕΛΙΣΣΑ».

Τον κ. Βαρδακαστάνη βράβευσε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, ανακηρύσσοντάς τον ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου, προσφέροντας του μία τιμητική πλακέτα, αποκαλύπτοντας την προσωπογραφία του και δίνοντας το όνομα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, για το έργο του για τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το έργο του παρουσίασε στους παριστάμενους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ζουμπουλίδης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το εκπαιδευτικό έργο και τα έργα καλλιτεχνικών και ζαχαροπλαστικής των παιδιών της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ», υπήρχε χορωδία και η βραδιά έκλεισε με νόστιμα εδέσματα που έφτιαξαν οι νέοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ με τους γονείς τους  συνοδεία μουσικής από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η βουλευτής Φωτεινή Βάκη, οι Αντιπεριφερειάρχες Αλέκος Μιχαλάς και Σάκης Τσούκας, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Σκούπουρας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας Σωτήρης Καζιάνης, πολλοί εκπρόσωποι Φορέων και Κοινωνικών Συλλόγων κ.α.

Περισσότερες εικόνες
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.