Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ο Ι. Βαρδακαστάνης στην Νέα Υόρκη για την COSP2019

Στην Νέα Υόρκη θα βρίσκεται από την Δευτέρα 10 Ιουνίου ως μέλος της αντιπροσωπείας της ΕΟΚΕ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή), ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης, για να παρακολουθήσει τις εργασίες της 12ης Συνόδου των Κρατών Μελών της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Βαρδακαστάνης θα έχει πλήθος συναντήσεων και θα μιλήσει σε διάφορα φόρα.

Δευτέρα 10/6: Ο κ. Βαρδακαστάνης θα προεδρεύσει στο πρώτο πάνελ του Civil Society Forum. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της ΕΕ στον ΟΗΕ.

Τρίτη 11/6: «Disability Votes count», οι ψήφοι των αναπήρων μετρούν, είναι το θέμα της ομιλίας του κ. Βαρδακαστάνη στην παράλληλη εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία της Ιρλανδίας, του EDF, της ΕΟΚΕ και άλλων φορέων. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να παραβρεθεί σε εκδήλωση της IDA.

Τετάρτη 12/6: Ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ θα λάβει μέρος στο High-Level Luncheon on Disability-Inclusive Development με την πρόεδρο της ΓΣ του ΟΗΕ María Fernanda Espinosa Garcés.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω ανακοινώσεων.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.