Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
ΑΔΕΔΥ - Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ημερίδα με θέμα «Εργαζόμενοι με αναπηρία/χρόνια πάθηση και εργαζόμενοι γονείς/κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία/χρόνια πάθηση στον Δημόσιο Τομέα»

Το «Κοινωνικό Πολύκεντρο» της ΑΔΕΔΥ και το «Παρατηρητήριο Θεμάτων Αναπηρίας» της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας, σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Εργαζόμενοι με αναπηρία/χρόνια πάθηση και εργαζόμενοι γονείς/κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία/χρόνια πάθηση στον Δημόσιο Τομέα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 - Αίθουσα “Νίκη” - ημιώροφος).

Σκοπός της ημερίδας είναι η παροχή ενημέρωσης για τα δικαιώματα των εργαζόμενων με αναπηρία/χρόνια πάθηση και των εργαζόμενων γονέων/κηδεμόνων παιδιών με αναπηρία/χρόνια πάθηση στον Δημόσιο Τομέα, και η ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου, που θα οδηγήσει στη διατύπωση προτάσεων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι εργαζόμενοι με αναπηρία/χρόνια πάθηση όσο και οι εργαζόμενοι γονείς/κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία/χρόνια πάθηση, οι απαιτήσεις προσβασιμότητας και εύλογων προσαρμογών ανά κατηγορία αναπηρίας και οι ευνοϊκές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί προς όφελος των ως άνω εργαζομένων.

Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Φορείς: Για να δηλώσουν συμμετοχή οι φορείς, παρακαλούμε όπως αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση sgeorgopoulou@esaea.gr το αργότερο έως την 29η Μαρτίου 2019 και ώρα 12 μ.μ.. Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής είναι ατομική.

Από κάθε φορέα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι τρεις εκπρόσωποι. Επισυνάπτονται:

  • Αφίσα
  • Πρόγραμμα Ημερίδας
  • Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.