Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Συλλυπητήρια από την ΕΣΑμεΑ για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η ΕΣΑμεΑ και ολόκληρο το αναπηρικό κίνημα της χώρας, εκφράζουμε την οδύνη και τη βαθιά μας θλίψη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά κοίταξε κατάματα την ασθένειά της και με το πείσμα, τη μαχητικότητα και την αξιοπρέπεια, που τη διέκριναν σε όλη την προσωπική και πολιτική της διαδρομή, έδωσε γενναία τη μάχη με τον καρκίνο.

Παράδειγμα και παρακαταθήκη για όλους μας, το σθένος, η νηφαλιότητα, η αξιοπρέπεια, η ανιδιοτέλεια, ο δυναμισμός σε κάθε πολιτικό της βήμα, το ενδιαφέρον και η πολιτική στόχευση για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, των πιο ευάλωτων, των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Η υπογραφή της Φώφης Γεννηματά στο πρώτο πρόγραμμα χρηματοδότησης των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί απτή απόδειξη και αδιαμφισβήτητα μοναδική πολιτική παρακαταθήκη για την επιβίωση του θεσμού των ΣΥΔ και βάση για την αποϊδρυματοποίηση και τη διαβίωση των ατόμων με αναπηρία στην κοινότητα

Με θλίψη και σεβασμό αποχαιρετούμε μια πραγματική κοινωνική αγωνίστρια που υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος το δημόσιο βίο και η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή την πολιτική ζωή της χώρας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους της και στον πολιτικό φορέα που υπηρέτησε με συνέπεια, δυναμισμό και ανιδιοτέλεια.

Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.