Ιωάννης Βαρδακαστάνης

- ΕΣΑμεΑ
Στη Ρόδο για τον προσβάσιμο τουρισμό ο Ι. Βαρδακαστάνης

Στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προσβάσιμος Τουρισμός στη Ρόδο - Προκλήσεις και Προοπτικές» που διοργάνωσε η ΚΟΙΝΣΕΠ "Ασκληπειάδες", παρευρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF Ιωάννης Βαρδακαστάνης την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς, ο κοινωνικός  αντίκτυπος της παροχής υπηρεσιών προσβάσιμου τουρισμού, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις διακοπές τους, καθώς και με ποιους τρόπους μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Επιπλέον, έλαβε χώρα η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Accessible Rhodes».

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μαίρη Φώτη.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στις 9 το πρωί ο κ. Βαρδακαστάνης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "ΕΛΠΙΔΑ".

Περισσότερες εικόνες
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.